Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Főzelék étel recept » Paradicsomos káposzta

felvitel dátuma: 2013-05-23 15:05:03       mai nézettség: 1       nézettség: 2342
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

 

Hozzávalók:
1 kg fejes káposzta, fél liter sűrűre főzött paradicsomlé, 1 fej vöröshagyma,1 tk majoranna, 1tk őrölt kömény,1 tk  , cukor kb 2 evőkanál mi édesen szeretjük , 2 evőkanál olaj, 3 evőkanál liszt.

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 45 perc
Elkészítés:

 

 

Elkészítés:
A káposztát legyaluljuk vagy vékony csíkokra vágjuk, aztán feltesszük főzni annyi vízben, amennyi éppen ellepi.rá teszünk egy egész vöröshagymát összevágva és  sózzuk, megszórjuk köménymaggal,majorannával  és puhára főzzük
Amikor a káposzta megpuhult, egy külön edényben felmelegítjük a két evőkanál olajat, beleszórjuk a lisztet, és világos rántást készítünk. A rántást a paradicsomlével öntjük fel.
A paradicsomos rántással besűrítjük a káposztát, aztán még egyszer összeforraljuk.Majd a cukorral ízesítjük .
Fasírttal  vagy sült húsokkal tálaljuk.

( A fűszerek Toldi Fűszer termékek,  www.toldifuszer.hu )

 

jó étvágyat .

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.