Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Ínyencség étel receptek » Paradicsomos rizottó

felvitel dátuma: 2011-04-28 10:04:41       mai nézettség: 1       nézettség: 1282
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:
  • 270 ml megmosatlan rizs
  • 1 ek oliva olaj
  • 40 ml szake, vagy fehérbor
  • 1 doboz darabolt paradicsom (400g)
  • fél vöröshagyma apritva
  • kevés fokhagyma
  • petrezselyemzöld
  • 1 l húsleves
     
Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

Egy mély serpenyőben, vagy vastag falú lábosban felforrósitjuk az olajat, beledobjuk a hagymát, majd ha üveges, akkor ráboritjuk a rizst.
Addig kevergetjük, amig mindenhol jól bevonja az olaj, és szép fényesre sül.
Azután beleöntjük a paradicsomot, és főzni kezdjük.
Le is fedhetjük.
Apránként merőkanalazzuk hozzá a levest, és kavargatjuk, de csak akkor adjunk megint hozzá, ha már nagyon sűrű. 
Addig járjunk el igy, amig meg nem fő a rizs, de egy picit még kemény, mert amint elzárjuk a gázt, még szivni fog magába lét, szóval a legvégén is még adjunk hozzá egy merőkanállal és fedjük le.
Apritott petrezselyemmel és sajttal szórva tálaljuk.

Jó étvágyat kivánok!

Szakács: Julcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.