1/2 cs száraztészta,
maradék pizzaszósz (amit magam csináltam)
10 dkg reszeltsajt.
só csipetnyi
egy kevés étolaj
1 dl tejföl
A pizzatekercs szószból elég sok maradt így másnap paradicsomos tésztát készítettem.
A szószt kis vízzel meghígitottam és akkora lábasba tettem amibe a tészta belefér, ráöntöttem a tésztát, és fedő alatt hagytam megfőni.
Időnként megkevertem, hogy le ne égjen, és hogy a tészta egyenletesen puhuljon meg.
Ha szükséges még egy kis étolajat és sót adunk hozzá. Nagyon szépen megpuhul így is a tésztát nem kell forróvizben kifőzni, és sokkal jobb az íze mivel a szószban fől meg és nem csak kivül van rajt.
Sajttal meghintve esetleg egy kis tejföllel tálaljuk.
Gyors és finom ebéd vagy vacsora.
( ezt egyébként a fiatalabb menyemtől tanúltam )
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!