Mi az a xilit?
6 db tojásnyi paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyemzöld
3 kávéskanál olivaolaj
1 mokkáskanál mustár
1/2 citrom leve
1/2 mokkáskanál bors
1 mokkáskanál xilit
1 csipet só
A patadicsomokat felkockázzuk és egy tálba tesszük.
A petrezselyemzöldet jó apróra, a vöröshagymát pedig vékony szeletekre vágjuk és mindkettőt rátesszük a paradicsomra.
A többi hozzávalót egy kis tálkában vagy csészében elkeverjük és ezt is a paradicsomra öntjük.
Ezután óvatosan-hogy ne nagyon törjük- de alaposan átkeverjük.
Fogyasztás előtt legalább egy órával készítsük el, hogy az ízek jól összeérjenek!
Mi az a xilit?
Nagyon Finom
A xilit nyírfacukor. Azért használom, mert nekem magas a vércukorszintem és ezzel teljesen ki tudom váltani a finomított kristálycukrot. Köszönöm a véleményt!
Én ugyanígy csinálom a dresszinget, csak én a paradicsomok mellé szoktam még tenni uborkát, gyalult fejes káposztát és fejes salátát is. Isteni finom! :) Kedvenc salátám.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!