Párizsi sertésszelet
Hozzávalók:
1 kg sertés karaj 12-13 szelet
4 tojás
25 dkg finomliszt
só
bors
fokhagyma krém
pici tej
3 dl olaj a sütéshez
Elkészítés: A tojásokat 2 evőkanál liszttel és pici tejjel és a fokhagyma krémmel kikeverjük .A húst felszeleteljük, majd jó vékonyra – kb. 3 mm vastagra – klopfoljuk. Megsózzuk, borsozzuk, majd megforgatjuk először a lisztben, majd a kikevert tojásban.
Felforrósított (!) bő olajban kisütjük a hússzeleteket, ne süssük nagyon barnára, mert akkor kiszárad.
Ízlés szerinti körettel tálaljuk, a zöldséges rizstől a kedvenc salátánkig.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!