Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Párolt halfilék zöldspárgával

felvitel dátuma: 2012-01-16 14:46:39       mai nézettség: 1       nézettség: 1756
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

fél dl olivaolaj a pároláshoz, sütéshez
t, bors ízlés szerint
2 kk citromlé
4 szelet halszelet
20 dkg zöldspárga
4 nagy levél saláta
 

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Pici olivaolajon megpárolom, sütöm a sózott, borsozott citromlével meglocsolt halszeleteket.A zöldspárgát picit lehámozom, göz felett megpárolom, majd citromlével meglocsolt salátaágyra rakom a halat és köré a spárgát. Lúgosító és kevés kalória......ajánlom.

Szakács: Rudi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.