Pásztor tarhonya: 1 nagy Hagyma 2 gerezd fokhagyma 3 nagy szem krumpli Egy pár kolbász 3dl tarhonya 1 pár virsli Só Bors Vegeta Pirospaprika
A hagymát apróra vágtam olajon megdinszteltem és a fokhagymát is apróra vágom és bele rakom. Fűszerezem só vegeta bors majd a kolbászt felkarikázom és bele rakom és picit pirítom.(mível a kolbász ad pírós szint így nem kell piros paprika bele) és felöntöm vízzel és felforalom bele rakom a kockara vágott krumplit es fözöm kb:5 percig és utána teszek bele tarhonya és folyamatosan kevergetés hogy ne ragadjon le a tarhonya 10 percig és bele karika zöme a virslit és igy fözöm még addig míg a leve majdnem nem föl te ha jó akor lekapcsolom a tüzhelyet és letakaróm egy konyharuhával és rá a tett hagyom hogy a leve beszívja a tarhonya. És kész.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!