Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hidegtál étel receptek » Pedlizsánkrém

felvitel dátuma: 2013-08-11 18:03:16       mai nézettség: 1       nézettség: 1281
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4-5 db padlizsán

1 fej hagyma

1,5 dl olaj

és pár csepp citromlé

Előkészületi idő: 25 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

A padlizsánt egészben ,héjában megsütjük a tűzhely platniján (lehet tárcsán a szabadban ,de mindenképpen fémlapon).Minden oldalát ,forgatva sütjük egyenletesen míg a héja kiszenesedik.Azután lehámozzuk és hagyjuk egy picit lecsöpögni,majd műanyag vagy fakéssel aprítjuk.

Tálba tesszük és hozzáadjuk az apróra vágott hagymát,pár csepp citrom levet,sót ízlés szerint és az olajjal kikavarjuk.

A friss padlizsánba lehet tenni egy nyers tojás sárgát is vagy akár majonézt.Pirítóssal,paradicsommal,paprikával mennyei.Jó étvágyat !

Szakács: Judyna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.