Finom lehet és szép is!Gratulálok!
1/2 kg penne tészta, 1 lilahagyma, 15-20 dkg füstölt disznócomb, 15-20 szem koktélparadicsom, 1 kis konzerv csemege kukorica.
Öntethez: 1 tömlős sajt, 1 csipet ízvarázs ( vegeta ), 1 kk majoránna, 1 csipet őrölt bors, 1 kk Erős Pista, 1/2 dl tej, 1 ek liszt.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
A füstölt disznócombot vékony csíkokra vágom és teflonban odateszem pár percre pirulni. Közben kifőzöm sós-olajos vízben a penne tésztát, majd ráöntöm a csemege kukoricát, felkarikázott lila hagymát, kettévágott koktélparadicsomokat, a megpirult combcsíkokat és annak a levével is lelocsolom. Kis fazékba kinyomom a tömlős sajtot, hozzáöntöm a tejet, megfűszerezem majoránnával, őrölt borssal, hozzáadom az Erős Pistát és a lisztet. Pár perc alatt állandó kevergetés mellett sűrű masszát főzök belőle és lelocsolom vele a penne tésztát! Jó étvágyat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!