Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / töltött étel receptek » Pikáns batyu

felvitel dátuma: 2011-06-27 23:49:02       mai nézettség: 1       nézettség: 2007
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 8 szelet csont nélküi karaj
  • 8 szelet gépsonka
  • savanyú uborka
  • , bors, mustár
  • olaj a sütéshez

    A fűszerek Toldi Fűszer termékek:

    www.toldifuszer.hu 

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 45 perc

Elkészítés:
  1. A karajt megtisztítjuk (én le szoktam vágni a karajszeleteket körbevevő külső réteget), kiverjük, sózzuk, borsozzuk.
  2. Egyik oldalát megkenjük mustárral, majd sonkaszelet és uborkát teszünk . Összehajtjuk és hústűvel összekapcsoljuk.
  3. Olajban hirtelen pirosra sütjük, majd kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk. (Most én sütőben sütésre módosítottam, 180 fokon, kb. 45 perc alufóliával fedve, majd pirítás kicsit a végén.)
  4. Petrezselymes rizzsel körítve tálaljuk.

Ezt a receptet anyósomtól kaptam.

Szakács: Hani


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.