A csirkemelleket kifiléztem, majd keresztirányban felszeleteltem, ujjnyi vastag szeletekre.
A fűszerkeverékkel, és kevés olajjal, sóval összekevertem.
1 kanál citromlét is öntöttem hozzá.
A hagymákat megtisztítottam, félkarikákra vágtam, megsóztam.
A fokhagymákat megtisztítottam, szétnyomtam kés lapjával, felaprítottam, majd hozzákevertem a hússzeletekhez, és összeforgattam.
A krumplit meghámoztam, kisujjnyi vastag karikákra vágtam, és az előzőleg 1 kanálnyi étolajjal megcsurgatott sütőtálba sorakoztattam. Kicsit ezt is megsóztam.
Erre került a hagyma, majd a pácolt hússzeletek.
Borsot őröltem rá, majd kakukkfű ágakat tettem tetejére, és alufóliával leborítva került az előmelegített sütőbe.
A fólia teteje ki lett lyuggatva.
Addig sütöttem, míg minden meg nem puhult, végig fólia alatt.
Blogoldalamon, többet tudhattok meg róla: