Minden zöldséget alaposan megtisztítunk. A krumplit felkockázzuk.
A sárgarépát, a petrezselymet karikára, a karalábét kockára vágjuk.
A vöröshagymát és a paprikát megtisztítjuk.
A tarhonyát a felforrósított olajon szép barnára pirítjuk, majd rádobjuk a sárgarépát, petrezselymet, karalábét (Óvatosan, nehogy megégesse a kezünket a felcsapó forró gőz!) és jól összeforgatjuk.
Felöntjük vízzel, hozzáadjuk egészben a vöröshagymát, a paprikát, a petrezselyemlevelet és a darált paprikát. Meghintjük a sóval, borssal, beledobjuk a leveskockát.
Hagyjuk felforrni, majd belerakjuk a krumplit.
Ha minden zöldség megpuhult, elzárhatjuk a lángot.
Melegen kínáljuk.
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!