Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / sertés recept » Pirított vér hagymával

felvitel dátuma: 2012-05-09 19:04:19       mai nézettség: 1       nézettség: 2198
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:1 kg tömb vér,/hentesárú boltban beszerezhető/,1 nagy fej vöröshagyma,csipet , csipet bors, 1-2 evőkanál olaj.

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

Elkészítés:Egy lábasba tegyünk 1-2 evőkanál olajat,és az apróra vágot hagymát.Egy kicsit pirítsuk meg.

Vágjuk apró kockára a vért,és tegyük a hagymához.

Picit sózzuk,és borsozzuk meg.

Addig főzzük amíg a vér elveszíti piros színét,és szép barna lesz!

Tányérra tesszük,és savanyúval kínáljuk!

Szakács: Mónika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.