1 kg újburgonya
1 babérlevél
1 ek ánizsmag
4 gerezd fokhagyma
4 ek borecet
só
1 citrom leve
őrölt bors
4-5 ek olíva olaj
1 db pirospaprika
1 csokor petrezselyem
1 csomag endívia mix saláta keverék
20 dkg Feta sajt
citrom szeletek
Az újburgonyát megtisztítjuk. Babérlevéllel, ánizsmaggal és megtisztított fokhagymagerezddel enyhén sós vízben megfőzzük.
Ha a burgonya megpuhult, öntsük le a levét.
Borecetet, sót, borsot, apróra vágott paprikát, citromlevet keverjünk össze. Ehhez öntsük hozzá az olívaolajat.
A burgonyát hozzákeverjük a salátát és a borecetes öntettel leöntve legalább 1 órát állni hagyjuk. Olajbogyóval, Feta sajttal, petrezselyemmel megszórjuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!