1 nagy cs babapiskóta
A krémhez: 25 dkg porcukor, 3 tojás, 1 csomag vaníliás cukor, 8 dkg liszt, 1 l tej 1cs vaníliás puding
teteje
tojások fehérje
5 dkg cukor
1 evőkanál nutella
A krémhez a tojások sárgáját a porcukorral, a vaníliás cukorral és egy kevéske tejjel jó habosra keverjük. Amikor már jó habos, hozzákeverjük a lisztet és csomómentesre a vanília pudingot majd a maradék tejet, hogy teljesen sima állagú legyen. Ezután feltesszük a tűzhelyre, és állandó kevergetés mellett, sűrű krémmé főzzük.
A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük,vízgőz felett majd apránként hozzátesszük a cukrot és a nutellát.
Összeállítás egy sor babapiskóta rá a krém melegen,még egy sor piskóta krém. Kicsit hütőbe rakjuk és végül mehet rá a felfőzött máz.
Gyors könnyű elkészíteni.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!