40 dkg liszt
2 dkg élesztő
1 dl tej
1 dl víz
1 evőkanál étolaj
1 evőkanál kristálycukor
1 kiskanál só
Feltét (ízlés szerint): sonka, kolbász, lilahagyma, fetasajt, kukorica, tenger gyümölcsei, olivabogyó, stb.
A hozzávalókat kenyérsütőgépbe teszem, s elindítom a dagasztó programot (90 perc). Ha kész, olajozott tepsibe (gáztepsi méretű) nyomkodom a tésztát és ízlés szerint megszórom minden jóval. A tenger gyümölcsei alá fokhagymás tejfölt, a magyaros alá pizzaszószt, vagy ketchupot kenek. Ha félig megsült, reszelt sajtot teszek rá.
Jó étvágyat kívánok!!!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!