400 gr liszt , 100 gr sutoporos liszt, ( keszithetjuk csak finom lisztbol),1,5 tk so ,3 ek olaj,1 tk oregano,2,5 dl viz,0,5 dl tej, 2-2,5 ek gyors eleszto. Toltelek: konzerves kukorica, 25-30 dkg reszelt sajt,20-30 dkg sonka, aprora vagott lilahagyma,pizzaszosz hazi vagy bolti.
Elkeszitjuk a tesztat.A hozzavalokat jol osszegyurjuk es kb 1 orat kelesztem konyharuhaval letakarva.Amig kelesztjuk addig a tolteleket elkeszitjuk.A sajtott lereszeljuk,a hagymat apro kockara vagjuk,lecsepegtetjuk a kukoricat es ha hazi pizzaszoszt szeretnenk hasznalni elkeszitjuk azt is.Mikor megkelt a tesztank ,enyhen lisztes feluletre boritjuk es kb 3 mm vastagsagu teglalapra nyujtom.Megkenem a pizzaszosszal,raszorom a hagymat,az aprora vagott sonkat es a lecsepegtetett kukoricat es vegul a reszelt sajtot is raszorom.A hosszabbik felenel feltekerem mint a beiglit es 2 ujjnyi vastagra felszeletelem.Sutopapiral belelt tepsibe teszem es kb 30 percet pihentetem.200 fokra elomelegitett sutoben kb 25-30 perc alatt pirosra sutom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!