felvitel dátuma: 2014-03-04 12:37:26
mai nézettség: 1
nézettség: 974
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:
50 dkg cottege cheese , 400 gr vaj , 500-600 gr liszt , 1 tk so. Keneshez :1 felvert tojas , csipet orolt bors, csipet piros paprika,csipet so. Tetejere: reszelt sajt. ( elhagyhato)
Előkészületi idő: 10 perc
Sütési idő: 15 perc
Elkészítés:
A hozzavalokat jol osszegyurjuk es enyhen lisztes feluleten ujjnyi vastagsagura nyujtjuk,majd kiszaggatjuk.Tetejet megkenjuk felvert tojassal,amit fuszerezunk: csipet so,csipet bors,csipet piros paprika. A tojassal lekent pogacsakat reszelt sajttal megszorjuk es 180-190 fokos sutoben pirosra sutjuk.Reszelt sajt nelkul ,csak tojassal lekenve is nagyon finom. Mikor megsult kiveszem a sutobol es keves soval megszorom,majd talalom. Ezt a pogacsat azert szeretem ,mert kelesztes nelkul keszul es pillanatok alatt meg van.
Szakács: evi
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!