A tojások sárgája és a tejföl kivételével mident jól elmorzsolunk .Ezután a tojássárgákkal és annyi tejföllel,hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk összegyúrjuk az egészet.Pihentetés nélkül kinyújtjuk/ne lisztezzük/,megszórjuk sajttal,vagy megkenjük medvehagyma krémmel.Én most 2 felé vettem a tésztát.A medvehagymásnál csak az 1. hajtogatás előtt kentem meg,mert elég intenzív.A sajtosnál minden hajtogatás előtt megszórtam.Hajtogatjuk a képen látható módon.3x,és pihentetjük a hajtogatások között 20-25 percig.Végül kinyújtjuk bő 1cm vastagra,rácsozzuk,lekenjük tojással,ízlés szerint szórhatjuk sajttal szezámmaggal.Kiszaggatjuk,tepsibe rakjuk,és mehet is az előmelegített sütőbe. 180 fokon 20 percig sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!