Megint nagyon finomat hoztál nekünk jó a recept és guszta!
4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül
8 szelet sonka
8 vékony szelet trappista sajt
só
fogvájó
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.
Elkészítés:A hússzeletekre fektetünk 1-1 szelet sajtot és sonkát /ha nagyobbak a húsok akkor 2-2 szeletet/
A karajszeleteket felgöngyöljük,fogvájóval összetűzzük és a szokásos módon bepanírozzuk.Bő olajban kisütjük.
Zöldséges rizst készítettem hozzá de más körettel vagy milánói makarónival is finom.
Jó étvágyat kívánok!!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!