Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / paprikás, pörkölt » Pörkölt tarjából bográcsban

felvitel dátuma: 2014-09-02 14:58:36       mai nézettség: 1       nézettség: 1712
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:
*1,5 kg sertéstarja
*3 nagy fej vöröshagyma
*3 púpos ek tyúkzsír
*3 nagyobb paprika
*3 közepes paradicsom
*1,5 tk őrölt paprika
*1 ek paprikakrém (ízlés szerint lehet csípős is)
*2 kk
*1 kk őrölt bors
 
Finom étel koronája a LANTOS Borászat terméke : www.lantosbor.hu
Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 90 perc
Elkészítés:
A húst alaposan megtisztítjuk, ha van rajta nagyon zsíros rész, azt esetleg eltávolítjuk és felkockázzuk.
A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát, a paprikát kockára, a paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk.
A bográcsban felhevítjük a tyúkzsírt, majd a vöröshagymát üvegesre pároljuk rajta.
A lecsöpögtetett húst fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát, a fűszereket.
Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Lefedve addig főzzük, míg a hús megpuhul. Ha még marad rajta víz, a fedőt eltávolítva hagyjuk elfőni.
Melegen, kifőtt tésztával és savanyúsággal kínáljuk.
Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.