Hozzávalók :
Pöttyök:
20 dkg darált keksz
5 dkg porcukor
1 dkg kakaó
1dl forralt tej
Krém:
1 puncs puding
3 dl tej
30 dkg porcukor
30 dkg margarin
rum
2 db 4 tojásos piskótát sütünk a szokott módon .
A pöttyök hozzávalóit a forralt tejjel összedolgozzuk 10- 12 db csíkot sodrunk belőle.
A pudingot a tejjel felfőzzük és kihűtjük, a margarint a porcukorral kikeverjük, és a két krémet összekeverjük.
Az egyik piskótára a fele krémet rákenjük erre jönnek a keksz csíkok a piskóta hosszába.
Rá kenjük a krém másik felét és a másik piskótával fedjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!