nagyon szepen nez ki bisztos nagyon finom is
4 tojás
12 ek .kr. cukor
12 ek.finom liszt
3 ek. olaj
1/2 csomag sutőpor
kompót mandarin kivi ribizli stb.
3 cs. tortazselé
Krém
1l tej
3 csomag vanéliás pudingpor
10 ek cukor
25 dkg margarin
A tojásokat felverni a cukorral lassan hozzáadni az olajat és a lisztet a sutőporral.
kivajazott tepsibe sutjuk 180-200 %-on.
Krém megfőzzük a pudingot és még melegen a vajat hozzákeverjük és a piskótára öntjük.
ha kihül megrakjuk gyumőlcsel.
A gyümölcs levével megfőzzük a zselatint az utasítás szerint mikor kihül kezd sűrűsödni a sütire öntjük.
Hűtőbe vagy hideg helyen tartjuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!