A Tante Fanny tésztát 5 peccel a készítés előtt kiveszem a hűtőből.
A pudingot elkészítem a Mesterszakács Nyeles 1l-es Főzőedényben, szokásos módon, de csak 3 kanál cukrot teszek bele.
Mikor langyosra hűlt bele keverek fél cs. zselatint.
A kivit megpucolom a a TW zöldséghámozóval, és kockákra vágom TW kis késsel.
A sütőt előmelegítem 200 fokra.
Kitekerem a tésztát a sütőpapír segítségével és a TW derelye vágóval 8 négyzetet vágok belőle.
A négyzetek közepére egy-egy kanál pudingot teszek, majd arra kis kockára vágott kivit.
A tészta széleit kötben megkenem felvert tojással.
Batyut formázok a tésztából és a sütőpapírral bélelt TW tepsibe rakom a pudingos tésztát.
Megkenem a tojással és 20 perc alatt készre sütöm.
Az Új Hullám porcukor szóróval megcukrozom.
A maradék pudingot kistányérokba adagolom és kivivel díszítem.
(Az egy csomag puding kb. 4 csomag tésztához elegendő.)
Ajánlott Tuppeware termékek:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!