5 dl tej
1 cs.vanìliàs cukor
1 cs.vanìliàs pudingpor
15 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 doboz mascarpone / 250 grammos/
30 db babapiskóta
1 dl tej
kb.5 darab őszibarack
szőlő
A pudingport a tejben megfőzzük, majd kihűtjük.
A margarint a porcukorral és a vanìlíàs cukorral habosra keverjük, majd a pudinggal jól összedolgozzuk.
Ez utàn sima kézi habverővel mehet bele a mascarpone.
Egy jénai tàl aljàba egy sor babapiskótàt rakunk, kevés tejjel meglocsoljuk.
Hàmozott , szeletelt őszibarackkal beterìtjük, a pudingos krém felét ràöntjük.
Erre még egy sor babapiskóta kerül, végül a maradék krémmel betakarjuk.
Piros szőlőszemekkel dìszítjük, jól lehűtjük.
Tejszìnhabbal kìnàlhatjuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!