Hozzávalók: 30 dkg. puha bab, 2 szál sárga répa,1 szál, fehér répa. 1 fakanál zsír, annyi liszt ,amenníit felvesz, 1 gerezd fokhagyma, 1 liskanál őrölt paprika, 1 szál kolbász.1 zeller levél.
1 tojás, és annyi lisz és víz, hogy laza galuska tésztát kapjunk.
Elkészítés: a babot feltesszük fözni, és a megtisztított sárga és fehér répát bele kockázzuk. Ha a bab ppuha, elkészítjük a rántást. A zsíradékon megpirítjuk a lisztet, belereszeljük a fokhagymát, hideg vízzel felengedjük, és a fórró leveshez öntjük.A kolbászt darabokra vágjuk, és a levesbe megfőzzük. Ha megfőtt, bele szaggatjuk a galuskát, és készre főzzük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!