Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / tepsiben étel receptek » Pulakahússal rakott zöld spárga

felvitel dátuma: 2012-06-06 17:43:18       mai nézettség: 1       nézettség: 2302
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók 6 személyre:

1,5 kg zöld spárga

60 dkg darált pulykahús  /pulykacomb/

30 dkg rizs

2 fej vöröshagyma

ételízesítő

őrölt fehér bors

étolaj

4 dl tejföl

5 dkg vaj

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 35 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A hagymát apróra vágjuk.A spárga végeit levágjuk majd /ha van/pároló edényben félpuhára pároljuk. Ha nincs pároló edényünk akkor sós vízben főzzük meg félig de óvatosan,hogy a spárga feje szét ne főjön. A vöröshagymát kevés olajon lepirítjuk,rátesszük a darált pulykahúst,sózzuk,borsozzuk és 15-20 percig pároljuk-pirítjuk. A rizsből párolt rizs készítünk.

Elkészítés:Egy kivajazott tepsibe rakunk egy réteg spárgát. majd ráterítjük a párolt rizst  a lepirított pulykahúst. Erre jön a maradék spárga. Tejföllel alaposan megkenjük és előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Somorčík Sz. Rozália 2012 június 06

Ez igen, ez egy fantasztikus, valódi Kautz recept

0/10 kautz1009 2012 június 06

Köszönöm szépen!!:))))))

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.