:(
2 pulyka nyak
1 közepes hagyma
4 gerezd fokhagyma
Zödségek: 6 szál sárgarépa
Petrezselyem
1 nagy fej Karalábé
1 szál póréhagyma hagyma
Negyed kis zeller
Só,
vegeta,
bors
Teszta (leves)
Én a kuktába mindent egybe rakok.
A hagymát megpucoltam, a fokhagymát is egybe rakom bele.
A pulyka hust 3 darabba vágom és azt úgy rakom bele.
A karalábét megpucolom és 4 felé vágom.
A zellert is megpucolom és egybe rakom bele a kuktába.
A vörös hagymát egybe, megpucolva rakom bele.
A sárga répát megpucolom és felvága bele rakom.
A petrezselyemet is bele, végül felengedni vízzel majd felforrásig főzni.
Mikor már forr a leves, a habját leszedem.
Utána sózom, borsozom, és vegetát is teszek bele. 2 órán át fözöm.amint kész közben vagy utána tésztát fözök
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!