Főoldal » Pulyka raguleves.
felvitel dátuma: 2011-02-07 14:29:04
mai nézettség: 1
nézettség: 2217
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
apró kockára vágott pulyka hús 0,20 kg
vegyes zöldség 0,20 kg
zöldborsó 0,10 kg
só 0,02 kg
étolaj 0,5 dl
tejföl 2 dl
citrom 1 db
kapor 0,01 kg
paradicsom 1 db
vöröshagyma 0,05 kg
zöldpaprika 1 db
Előkészületi idő: 20 perc
Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
A vöröshagymát megpirítjuk az étolajban, belerakjuk az apró kockára vágott pulykahúst-, a vegyes zöldséget-, a zöldborsót majd félkészre pároljuk.
Ezután felengedjük vízzel, belerakjuk a fűszereket, és készre főzzük.
Tálaláskor a negyedre vágott citromot, és a tejfölt beletesszük a levesbe.
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!