Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / paprikás, pörkölt » Pulykafilé burgonyás bundában sütve

felvitel dátuma: 2013-10-24 13:21:44       mai nézettség: 1       nézettség: 1609
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

 10 szelet pulykamell  filé

 3 tojás

·         3-4 ek liszt

·         2 nagyobb burgonya

·          4 gerezd fokhagyma

·          1tk só

·         1 tk őrölt bors

·         1 kk pirospaprika

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 12 perc

Elkészítés:

1.    A hús bundájához felverjük a tojásokat, majd belekeverjük a lisztet, hozzáadjuk a nyersen lereszelt krumplit, a sót, a borsot, a pirospaprikát, majd a zúzott fokhagymát. Palacsintasűrűségű masszát kell kapnunk.

2.    A pulykamellet  besózzuk, majd lisztbe forgatjuk, ezután a sűrű krumplis masszába tesszük.

3.    Forró olajban pirosra sütjük. Vigyázzunk, mert szeret letapadni.

 

Hozzá adhatunk  sült krumplit vagy rizst köretnek .

Én utóbbit választottam és hozzá a tejfölös petrezselymes szószt ,mely receptje itt található

 

http://www.receptlap.hu/recept/tejfolos_petrezselymes_szosz__10481

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 bako imola 2013 október 24

ertekelem es ki fogom probalni biztos finom lehet

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.