A gesztenye héját főzés előtt bevágjuk. Annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük főni. Miután megfőtt, forrón megpucoljuk, a belső héját is eltávolítjuk, mert az keserű. A megpucolt gesztenyét beletesszük a Kombiséfbe vagy a Magas Turbóaprítóba. Jó pépesre felaprítjuk. Hozzáadjuk a tojást, fűszereket. Krémesre keverjük. Amennyiben nagyon híg lenne a pép, akkor kis liszttel sűrítjük. Állagra jó sűrű palacsintatészta szerűnek kell lennie.
Kiöntjük a masszát egy edénybe.
Bő olajat forrósítunk. A masszába forgatjuk a hússzeleteket és a forró olajban megsütjük.
Mikróban elkészítjük a rizst, majd frissen vágott petrezselymet keverünk hozzá.
http://www.youblisher.com/p/240305-mikros_rizsfozo_edeny/
Birsalmakompóttal vagy sima almakompóttal tálaljuk.
Pulykamell kókuszos bundában
A Pác és Panírsztárban összekeverjük a lisztet, zsemlemorzsát és a kókuszreszeléket, majd befogatjuk a hús szeleteket.
Forgatás:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!