40 dkg pulykamell file , 5-6 nagyobb krumpli , 1 hagyma , 2-3 ek liszt , so , bors , vegeta , 1 tk pirospaprika , olaj 2,5 dl tejszin , 1 dl tel , 3 ek carbonarepor
A krumplit megpucoljuk ,megmossuk,felkarikazzuk , kb 2 mm vastagra . A lisztet befuszerezzuk 1/2 kk so , 1 tk vegeta , 1/2 kk bors , 1 tk piros paprika, osszekeverem es a hus szeleteket beleforgatom ,majd forro olajban megsutom .A lecsepegtetett krumplit hoallo talban szorosan egymas melle rakom ,majd rateszem a megsult hus darabokat,Megszorom hagyma csikokkal vagy karikakkal ,vegul a maradek krumplival betakarom a tetejet es lelocsolom a carbonare ontettel. ( tejszin , tej , carbonarepor) , 200 fokos sutoben foliaval letakarva 20 -30 percig parolom,majd a foliat leveve pirosra sutom es talalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!