Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hidegtál étel receptek » Pulykamell sonkás rántott palacsinta Katától

felvitel dátuma: 2018-11-19 18:33:04       mai nézettség: 1       nézettség: 692
részletes recept
Hozzávalók 5 személyre:

8 db. kisütött palacsinta

Hozzávalók töltelék:
15 dkg. pulykamell sonka
2 ek. tejföl
2 db. tojássárgája 
( a fehérjét a panírozáshoz felhasználhatjuk)

Hozzávalók panírozáshoz:
3 db egész tojás
( a maradék fehérjét is hozzáadhatjuk, ekkor elég 2 egész tojás )
liszt 
zsemlemorzsa

Hozzávalók sütéshez:
olaj

Hozzávalók mártás:
500 g. tejföl
3 ek. majonéz
3 ek. mustár
jó csipet só
őrölt bors
csipet édesítő( cukor)

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Elkészítés:
A pulykasonkát apróra vágjuk, beletesszük a tejfölt és a tojások sárgáját, jól összekeverjük, megtöltjük a palacsintákat, feltekerjük, lisztbe - felvert (sózott) tojásba,- zsemlemorzsába forgatjuk és felmelegített olajon mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

A mártáshoz a hozzávalókat összekeverjük, hűtjük.
Tetszés szerint rizskörettel tálaljuk, a mártással meglocsoljuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.