60 dkg pulykamell filé
20 dkg gomba
4 dkg vaj
4 dkg liszt
1 kk finomra vágott vöröshagyma
1 dl tejszín
só, bors, petrezselyem
A pulykamellet enyhén kiklopfoljuk, majd roston megsütjük.
Gombamártás:
a finomra vágott vöröshagymát vajban megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a gombát és az összevágott petrezselyemzöldet.
Erős tűzön lepirítjuk.
Meghintjük liszttel, tovább pirítjuk.
Kevés vízzel felengedjük. Sózzuk, borsozzuk, elkeverjük benne a tejszínt és kiforraljuk.
Vegyes körettel tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!