1,4 kg pulykanyak
1 közepes vörös hagyma
4 gerezd fokhagyma
1 nagy karalábé
1 poré hagyma
6 szál sárga répa
1 kis csokor petrezselyem
negyed zeller
só,
bors,
vegeta
tészta (cérna, kagyló, ludgége, stb)
A kutába minnt egybe rakok. a pulyka húst 3 felé vágom bele rakom és jönnek a zöldségek.a hagymát megpucolom és egybe bele rakom.
A fokhagymákat is megpucolom és egybe bele rakom. a karalábét megpucolom és 4 felé vágom és bele rakom.
A poré hagymát ha hosszú akkor 3 felé vágom és bele rakom, a zellert is megpucolom és bele rakom.
A petrezyelymet is.
A sárga répát megpucolom és hosszába felvágom és bele rakom.
Felengedem vizzel és megvárom mig fel fö utána leszedem a habját es füszerezem só,vegeta bors. lezárom es 2 oran át fözöm. lezárom es kész.
Tésztát megfözöm és kész a leves.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!