50 dkg pulyka ,
1-1,5 tk so ,
2 tk pulykasült fűszersó ,
6 ek hidegen sajtolt olivaolaj
http://grapoilashop.hu/
1 hagyma ,
2 paprika
A húst kockára vágjuk 3x3 cm-es méretre vagy 2x2 cm-re ha kissebbeket szeretnénk.
Hozzáadom a fűszereket és az olajat a hagyma és a paprika kivételével.
Jól belemasszirozzuk a fűszereket és 1-2 órát pihentetjük.
( legjobb előző este bepácolni) kb 10-15 percre a fa nyársakat vizbe áztatjuk, majd a fűszeres húsokat feltüzdeljük.
Vágjunk nagyobb cikkekre vagy kockára a paprikát és a hagymat és tüzdeljük a húsok közé.
Paprika és a hagyma nélkül is nagyon finom.
Elektromos vagy kerti grillen süssük pirosra.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!