pulyka felsőcomb: 60 dkg
francia zöldségkeverék: 30 dkg
babérlevél: 2 db
citrom: 1 db
só. 2 dkg
bors: csipetnyi
fűszerkeverék: 1 kávéskanál
kapor: 1 csomag
bazsalikom: csipetnyi
kakukkfű: csipetnyi
tejszín: 1 dl
liszt: 4 dkg
vöröshagyma: 5 dkg
vaj: 10 dkg
A pulyka húst mosás után apró kockákra vágjuk, a finomra vágott hagymán, vajon megpároljuk.
Ízesítjük sóval, borssal, babérlevéllel, citrommal és a fűszerkeverékkel.
Félig puhára pároljuk, majd hozzáadjuk a zöldségkeveréket, vízzel felengedjük és készre főzzük. Tejszínből és lisztből habarást készítünk, amivel besűrítjük a levest, utána ízesítjük. Tálalása citromkarikákkal és tejszínnel díszítve.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!