Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Pulykaragu leves

felvitel dátuma: 2012-10-13 15:53:02       mai nézettség: 1       nézettség: 2004
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

pulyka felsőcomb: 60 dkg
francia zöldségkeverék: 30 dkg
babérlevél: 2 db
citrom: 1 db
. 2 dkg
bors: csipetnyi
fűszerkeverék: 1 kávéskanál
kapor: 1 csomag
bazsalikom: csipetnyi
kakukkfű: csipetnyi
tejszín: 1 dl
liszt: 4 dkg
vöröshagyma: 5 dkg
vaj: 10 dkg

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A pulyka húst mosás után apró kockákra vágjuk, a finomra vágott hagymán, vajon megpároljuk.
Ízesítjük sóval, borssal, babérlevéllel, citrommal és a fűszerkeverékkel.
Félig puhára pároljuk, majd hozzáadjuk a zöldségkeveréket, vízzel felengedjük és készre főzzük. Tejszínből és lisztből habarást készítünk, amivel besűrítjük a levest, utána ízesítjük. Tálalása citromkarikákkal és tejszínnel díszítve.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.