Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Pulykaraguleves tárkonyosan.

felvitel dátuma: 2015-02-12 18:22:30       mai nézettség: 2       nézettség: 633
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
 
600 g pulyka felső comb filé
1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma,
5 db sárgarépa
2 db petrezselyemgyökér
1/2 zeller
1/2 db karalábé
1 marék zöldborsó
200 g. főzőtejszín (20%-os)
kevés , és bors
kevés tárkony
4 marék levestészta, (eperlevél)
kevés étolaj.
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:
A pulykacombot kisebb kocákra vágom, a hagymát lereszelem, a fokhagymát szétnyomom. A zöldségféléket hasábokra, vagy karikákra vágom
a húsdarabokat kevés étolajon megpirítom addig, míg ki nem fehéredik. Felöntöm annyi vízzel, hogy bőven ellepje, és beleteszem, a reszelt hagymát, és a fokhagymát. Sózom, borsozom, és fedő alatt főzöm, míg a hús félig megpuhul. Ekkor adom hozzá a feldarabolt zöldségeket, valamint a friss tárkony leveleket is. Mikor a hús, és a zöldségek is megpuhultak, elkeverem a főzőtejszínnel, belerakom a levestésztát, és ismét felforralom. Bőséges ebéd, akár egytálételként is fogyasztható
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.