Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Saláta ételek recept » Pulykasaláta olajbogyóval

felvitel dátuma: 2011-02-09 12:23:59       mai nézettség: 1       nézettség: 1931
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg főtt pulykahús
2 zeller
Só ízlés szerint
1 dl Olíva olaj
Ecet ízlés szerint
1 kis üveg majonéz
2 ek tejföl
Mustár ízlés szerint
1 db Citrom
Bors ízlés szerint
2 db Saláta
Olajbogyó díszítéshez
1 db Paprika
 

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

A kihűlt, főtt pulykahúst metéltre vágjuk, belerakjuk egy tálba és ízlés szerint megsózzuk.
Kevés olajjal és ecettel meglocsoljuk és néhány órán át hűtőben tartjuk, közben megkeverjük.
A zellert meghámozzuk, gyufaszálnyi darabokra vágjuk, tiszta konyharuhába csavarjuk és azt is a hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a majonéz felét tejföllel összekeverjük, mustárral, citromlével ízesítjük majd beleforgatjuk a zellert és a jól lecsöpögtetett pulykahúst.
Tányérra salátalevelet teszünk és erre halmozzuk a salátát. A maradék majonézt a tetejére kanalazzuk, és citrom karikával, olajbogyóval, szeletelt paprikával  díszítjük.

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.