Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Pulykaszárny leves

felvitel dátuma: 2014-12-21 16:35:32       mai nézettség: 2       nézettség: 9780
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1 egész nagy pulykaszárny

4 nagyobb sárgarépa

3 nagy petrezselyem

1 közepes karalábé

1 kisebb vöröshagyma

1 kisebb paprika

1 kis csokor petrezselyemlevél

10 dkg kelbimbó

8 kisebb krumpli

2 kk

1 nagy csipet bors

1 tk házi ételízesítő (esetleg 1 leveskocka)

25 dkg csigatészta (Soós Premió 4 tojásos)

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

A húst és minden zöldséget alaposan megtisztítunk. A sárgarépát, a petrezselymet vékony csíkokra, a karalábét karikára vágjuk. A paprikát kicsumázzuk és beletömködjük a petrezselyemlevelet.

A szárnyat hideg vízben feltesszük főni. Ha felfő, a habot leszedjük róla.

Ha már nem jön több hab, hozzáadjuk a sárgarépát, a petrezselymet, a paprikát a zöldlevéllel, az egész vöröshagymát.

Ízesítjük sóval, borssal, házi ételízesítővel (esetleg leveskockával).

Ha már puha a hús, hozzáadjuk az apró szem krumplikat és a legvégén a kelbimbót.

A tésztát sós vízben kifőzzük, majd átöblítjük és hagyjuk lecsöpögni.

A meleg levest a tésztával kínáljuk.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 boma204 2016 május 19

Mennyi főzési idő kell a pulykaszárnynak?

10/10 Andi80 2016 május 24

Ez függ a hús vastagságától is, de nekem kellett két óra, mire megpuhult.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.