Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » PUPUSAS

felvitel dátuma: 2014-06-19 17:48:14       mai nézettség: 1       nézettség: 1697
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

200 gr finomliszt + 100 gr sutoporos liszt

1 csapott tk; sutopor

1 tk so

50 ml olaj

120 ml langyos viz

 TOLTELEK: 3 ek tejfol (20 %-os*)

                      10 dk;g reszeltsajt

                      10 dk;g szalonna

                       3 ek sonka

                      1 tv paprika vagy fel kaliforniai paprika

                       2 nagy gerezd zuzott fokhagyma

                       2-3 ek kukorica ( konzerves*)

                        1 ujhagyma

                        keves lilahagyma

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

A hozzavalokbol elkeszitjuk a tesztat es pihentetjuk addig mig a toltelek elkeszul. Elkeszitjuk a tolteleket. A szalonnat apro kockara vagom es kisutom, a lilahagymat aprora vagom es az ujhagymat is felkarikazom.A toltelekhez valokat egy talba teszem es osszek;everem. A tesztat 6 reszre osztom , kinyujtom es minden kinyujtott tesztaba 1 pupos ek tolteleket teszek. A szeleit lezarom nehogy sules kozben kifolyon a toltelek es a kisult szalonna vipsszamaradt zsirjaval ecset segitsegevel kikenem a serpenyot es kb oldalankent 4-5 perc alatt keszre sutom a toltott tesztat.

Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.