40 dkg tisztított püszke (egres ) , 1 - 1,5 cs vaniliás puding por , 0,5 - 0.6 l tej 1 db tojássárgája , cukor ízlés szerinti mennyiség .
4 sz csirke mell , liszt morzsa , 2 tojás panirozáshoz olaj a sütéshez
A püszkét pici olajon meg dinszteljük , fel engedjük kb 0,5 l vízzel ,beletesszük a cukrot ami függ a gyümülcs savanyúságától is ,és puhára főzzük .
Amíg fől az 1 tojássárgáját ki kavarjuk a pudingporral és a tejjel csomó mentesre .Végül be sűrítjük vele a püszkét .
A csirke melleket előzőleg 2 órát áztatjuk fokhagymás tejben ,majd hagyományos panírozás után ki sütjük .Ezt adjuk a szósz mellé .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!