A combot kockákra vágtam, majd a fűszerekbe, a mustárba, és olajba forgattam. Éjszakára ment a hűtőbe, majd másnap bambuszpálcára tűztem. Ezúttal, csak kétféle paprikát (kápia, és Tv) valamint negyedelt lilahagymát használtam. Tehettem volna mást is a nyársakra, úgymint kolbászszeletek, császárszalonna szeletek, virsliszeletek, elősütött májdarabok, vagy különféle zöldségek, gomba kombinációit, de készíthettem volna csak zöldségnyársat vegánoknak is. A nyársakra tehát, szinte mindent feltűzhetünk. Ha elkészültek, akkor mehetnek ezek is a rácsra. A grillezéshez tapasztalat kell. Egy bizonyos időbe beletelik, mire megtanulod a megfelelő magasság, hőmérséklet beállítását. A grillezés lényege az, hogy kívül ropogós, de belül is megsült húsokat kapjunk, a zöldségek is roppanósak maradjanak, és a nyárson, egymáshoz ízekben is illő ételek legyenek.
Mivel a grillezés alkalmával többfélét is készítek, blogomban, más grilles ételekről, és grillezési tanác sokról is írok.
http://gasztropajtikonyhaja.blogspot.hu/2014/06/grilleztem.html