Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Rácbab

felvitel dátuma: 2014-09-03 14:27:53       mai nézettség: 1       nézettség: 5618
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:   60 dkg sertéscomb, kevés olaj 1 db nagy paprika, 1 db nagy paradicsom, 1 nagy vöröshagyma , , fűszerpaprika, bors

1 kg zöldbab, 1 -2 kanál liszt, 2 dl tejföl ( kevés tejel vagy tejszínnel elkeverve,

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

Elkészítése:

A finomra aprított hagymát sózom, egy kevés olajon (vagy zsíron) megpirítom, paprikázom, borsozom, majd a kis kockákra vágott húst gyakran megkeverve fehéredésig sütöm benne. Paradicsomnak a héját lehúzom, a paprikát nagyon apróra vagdalom késsel. Kis vízzel a pörkölthöz adom. A vizet pótolgatva majdnem puhára főzöm a húst.
Ekkor hozzáadom az aprított zöldbabot és annyi vizet, hogy ellepje. Mikor összefő, megkóstolom a levét, ha kell, fűszerezem, majd elkészítem a habarást. A tejfölt a tejjel és a liszttel egy tálkába kerül, habverővel simára keverem, majd a rácbab levéből néhány merőkanállal lassan hozzáöntök, végig keverve, majd az egészet visszaborítom az ételre. Forrásig főzöm kevergetve, és már kész is!

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 szabo terezia 2014 szeptember 03

tetszik

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.