· 6 tojásfehérje
· 20 dkg cukor
· 10 dkg liszt
· 10 dkg kókuszreszelék
· 1 csipetnyi só
A krémhez
· 6 tojássárgája
· 1 cs vaníliás pudingpor
· 4 dl tej
· 25 dkg cukor
· 25 dkg Rama
· 10 dkg kókuszreszelék
10 dkg mandula forgács vagy mogyoró
1. A tojásfehérjéket cukorral, sóval felverjük kemény habbá, majd a lisztet és a kókuszt kozzákeverjük.
2. Nagy tepsibe sütőpapírt teszünk, beleöntjük a tésztát és kb. közepes lángon 180 fokon légkeveréses sütőben 20 percig sütjük (nem szabad pirosra sütni).
3. A tojássárgákat a tejjel és a pudingporral összekeverjük és pudingot készítünk belőle. Ha kihűlt, akkor a cukorral és a margarinnal robotgéppel kikeverjük, rákenjük a tészta tetejére és leszórjuk a 10 dkg kókuszreszelékkel és a 10 dkg mandula forgáccsal.
A Mandulát vagy mogyorót ha nem elég apró még összetöröm és pár másodpercig pirítom a serpenyőben ,és úgy teszem a tetejére .
Így lesz valódi raffaello íze .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!