Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / natúr olajban, zsírban, vajban » Ragadós csirkecomb

felvitel dátuma: 2018-08-28 10:58:36       mai nézettség: 1       nézettség: 359
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

8 db csirkecomb
1/2 citrom leve
1 evőkanál olaj
2 evőkanál méz
2 evőkanál ketchup
2 evőkanál szójaszósz
saláta a tálaláshoz

A burgonyához :

3 db közepes nagyságú piros burgonya
2 evőkanál olaj

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

Tiszitjuk meg a burgonyát és daraboljuk fel, tegyük a gerezdeket forrásban lévő sós vízbe, és forraljuk 5 percig.
Szűrjük le, olajat kanalazzunk a tepsibe, 220' C- ra előmelegített sütőben süssük.

Tegyük a csirkecombokat egy tepsibe, locsoljuk meg a citromlével , olajjal, majd pirítsuk 10 percig.

Keverjük össze a mézet, ketchuput és a szójaszószt, öntsük le vele a csirkét, és süssük még 10 percig, majd forgassuk át az egészet a mázban.
Takarjuk le sütőpapírral míg megpuhul.
Utána süssük sütőpapír nélkül, szép pirosra.
A burgonyát közben keverjük meg és süssük ropogósra.

A szószt kanalazzuk a csirkére, burgonya , saláta melléje.

Szakács: Alexandra


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.