50dkg sertés hús
1cs.makaróni tészta
10dkg szalonna
majoranna
só,bors
olaj
tartármártás
20dkg sajt
10dkg zöldborsó
Rakott Brassói.
Hozzávalók: egy nagy adag brassói apró pecsenye, egy csomag makaróni tészta, tartármártás, reszeltsajt.
A Brassóit a szokott módon elkészítjük. De nem sült burgonyával tálaljuk. Egy csomag makarónit kifőzünk. A tepsi aljába tesszük az egyik felét, majd a kész brassóit. A húst beborítjuk a makaróni másik felével, és tartármártással jól megkenjük. Jó sokat szoktam rátenni, így elég szaftos lesz.
Ennek a tetejére sajtot reszelek és beteszem a sütőbe. Pirulásig sütöm.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!