1,5 kg burgonya
8 db tojás
1 szál főző kolbász
20 dkg szárazkolbász
30 dkg sonka, és császár végek
6 szelet füstölt szalonna
1 nagy és egy kicsi doboz tejföl
só
Hajában megfőztem a burgonyát, majd meghámoztam, összemetéltem. Tojásokat keményre főztem, majd szeleteltem. A hozzávalókat is félig elősütöttem, főzőkolbász, száraz kolbász, füstölt szalonna, és a piacon szoktam venni "rántotta alap"-nak adják, sonka végek összemetélve. Tepsi aljába egy sor burgonyát raktam, rá tojás karikák, sóztam, erre jöttek a sültek vegyesen, majd megint burgonya, tojás, só, sültek, burgonya, és az összes maradék a tetejére. Ezt jól nyakon öntöttem tejföllel, majd a félig elősütött szalonnákat a tetejére raktam, és kb. egy órát sütöttem!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!