Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Rakott burgonya másképp

felvitel dátuma: 2015-10-21 15:46:38       mai nézettség: 1       nézettség: 2487
részletes recept
Hozzávalók 5 személyre:

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 450 ml 20% tejföl, 6db tojás, 400 g kolbász, 100g Baconszalonna, 1 fej vöröshagyma, 250ml tejszín 30% 100 g trappista sajt, ízlés szerint, A tepsi kikenéséhez ráma, vagy zsír

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 45 perc

Elkészítés:

Elkészítése:

A burgonyát héjába megfőzzük megtisztítjuk és  karikákra vágjuk. Közben szintén kb 15 perc alatt a tojásokat keményre főzzük, majd hideg vízzel lemossuk, héját eltávolítjuk, és ezt is karikázzuk. A kolbászt is felkarikázzuk, valamint a tejfölt nagyon enyhén besózzuk,és a tejszínel kikeverjük. A hagymát 1 ek  zsírba üvegesre pirítjuk a csíkokra vágott szalonnát és a karikára vágott kolbászt  megfutatjuk Kivajazzunk egy  sütőtálat A tepsibe rétegezzük a hozzávalókat. Először egy réteg krumpli, majd tojás, kolbász, végül enyhén sózott tejföl. Végül burgonya, vékony tejföl, és reszelt sajt következik. 45 percet sül 180 C-on, majd további 20 percet sütjük 200 C-on.

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 KISS FERENCNÉ 2016 augusztus 13

Nagyon jól nézki,biztos fincsi is ,majd ki próbálom.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.