6-7 szem kisebb burgonya
4 tojás
3 sz füstölt főtt tarja
10-15 dkg sajt
1 tejföl
só, pici mustár, pici bors, pici delikát.
A burgonyát héjában megfőzöm, 3 tojást keményre főzök.
A kihült burgonyát megpucolom, karikára vágom.
A tojást megpucolom kettévágom, kiszedem a sárgáját, összetöröm egy pici burgonyával, ízesítem sóval mustárral borssal egy teás kanálnyi tejföllel.
Ezt a masszát vissza töltöm a tojás fehérjébe.
Egy jénait kikenek vajjal megszórom egy pici zsemle morzsával.
Rárakok egy sor burgonyát megszórom pici delikáttal újra burgonya ezt megkenem a tejfölbe elkavart tojással.
Ráfektetem a tarja szeleteket egymásmellé.
Minden szelet húsra 2 féltojást rakok, a maradék tejfölbe pici reszelt sajtot teszek ezt rákenem a tetejére, majd megszórom a többi sajttal.
Elő melegített sütőben 40 percig sütöm, pirítom a tetejét.
Őszibarack befőttet adok mellé.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!